Aşil Tendonu - 1

Uzun bir aradan sonra farklı bir konu ile merhaba. Erkan basket oynadığı esnada aşil tendonu yırtıldı. Apar topar doktora gittik. 6 hafta alçıda kalacak (%80 yırtık), 1 ay fizik tedavi görecek dedi. Biz de durumu kabullenip eve döndük. Geçmiş olsun için arayan akraba ve arkadaşarımızın ısrarı üzerine başka doktorlara da gittik. Bu ölçekte yırtığın ameliyatsız iyileşmesinin mümkün olmadığını söylediler. Emin olmak için alçılı bacağın MR' ını yeniden çektirdik, sonuç değişmedi. Ameliyat!!! Bunun sonucunda öğrendiğim tek şey, ciddi bir probleminiz varsa asla tek doktora güvenmeyin. Birkaç doktordan fikir alınmalı.

Geçtiğimiz Çarşamba, Hisar hastanesinde Prof. Dr. Teoman ve Dr. Tibet Bey' in katıldığı başarılı bir operasyon geçirdik. Şu an evdeyiz. Erkan istirahat ediyor. İnşallah iyileşme sürecini güzel geçirecek ve eskisinden daha sağlıklı olacak.

1 yorum:

Apple_S dedi ki...

Allah acil şifalar versin Canım Abime.Allah'ın izniyle çabucak iyileşip eski hayatına sorunsuz bi şekilde devam edicek ama basket oynamamak şartıyla :)

Yorum Gönder

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates